premium scenting retail

De Premium Scenting experts

  Neem contact met ons op

De Premium Scenting experts

Unieke gepatenteerde technologie

Het effectief verspreiden van geur vraagt om een unieke technologie. Onze gepatenteerde systemen maken gebruik van geadvanceerde vernevelingstechnieken voor een perfecte geurbeleving. Voor elke situatie kunnen wij u een juiste oplossing bieden.

Oplossingen op maat en vakkundig advies

Bij Ambius zijn we trots op onze adviserende aanpak, de kwaliteit van onze gepatenteerde producten en het consistente niveau van onze service overal ter wereld.

Met onze diagnostische tools bepalen we voor elke geur op welke wijze deze het beste kan worden verspreid. We observeren uw locatie om de beste vernevelingsmethode te bepalen. Hierbij testen we de luchtstroming, meten we de ruimte op en bekijken we uw eventuele bestaande oplossingen voor luchtbehandeling.

Toonaangevend op het gebied van merkgeurontwikkeling

Christopher Laudamiel en Raymond Matts, onze geur designers, zijn toonaangevend op het gebied van geurmarketing. Elke geur wordt zorgvuldig samengesteld uit een combinatie van elementen die worden geselecteerd om voor elk merk en elke omgeving een specifiek en uniek resultaat te leveren.

Global service excellence

Kwaliteit and consistente dienstverlening ook over de grenzen heen is voor ons geen probleem. U kunt vertrouwen op een wereldwijd netwerk van in-house service experts.

Wij hebben de ervaring en kennis om voor alle omstandigheden een oplossing te bieden, waarbij we rekening houden met merkwaarden, business sectors en cultuurverschillen. Daarnaast zorgen we ervoor dat al onze diensten discreet worden uitgevoerd, zodat uw klanten of uw bedrijf nooit hinder ondervinden.

Onze focus op duurzaamheid en veiligheid

Ons Premium Scenting assortiment voldoet aan algemene normen van productveiligheid, REACH, CLP/GHS, gezondheid en veiligheid op de werkplek en van de International Fragrance Association (IFRA) om te zorgen dat onze producten veilig zijn.

Duurzaamheid is van groot belang voor Ambius en haar moederconcern Rentokil Initial. Het bedrijf staat in de top tien van de Dow Jones duurzaamheidsindex in de ondersteunende dienstensector.