premium scenting retail

Klanten meenemen in de ultieme merkbeleving

  Neem contact met ons op

Klanten meenemen in de ultieme merkbeleving

De kracht van PremiumScenting

Multi sensory branding is de kunst en techniek om de ultime merkbeleving tot stand te brengen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer u twee zintuigen van uw klanten aanspreekt, de impact van uw merk met 30% toeneemt. Wanneer u drie zintuigen aanspreekt, neemt de impact met 70% toe.

This video player requires JavaScript.

"Het reukvermogen is ons krachtigste zintuig. Een geur kan duizenden herinneringen oproepen."

Met Ambius Premium Scenting kunt u verder bouwen aan geurherinneringen en uw merk naar een hoger niveau tillen. Wij zorgen ervoor dat geur een onlosmakelijk deel wordt van uw multi sensory marketing.

"Herinneringen die door een geur worden opgeroepen, zijn aanzienlijk emotioneler en indringender dan herinneringen die door beeld of geluid worden opgeroepen"

Avery Gilbert, Sensory Psychologist at Monell University

Met Ambius Premium Scenting biedt u een zintuiglijke merkbeleving. Een prachtige kans om een langdurige klantrelatie op te bouwen met sensory branding.

"Reuk is de meest krachtige van onze vijf zintuigen en 75% van onze dagelijkse emoties wordt beïnvloed door wat we ruiken. Uit onderzoek is gebleken dat de kans dat we een geur onthouden honderd keer groter is dan dat van een beeld, geluid of aanraking."

Avery Gilbert, Sensory Pychologist at Monell University